Bezpieczeństwo

topSafe sikkerhed

 

 

System topSafe

topSafe systemet er standard på alle

FAKRO ovenlysvinduer i Danmark.

 

Zawiasy

Ovenlysvinduet tyvene elsker at hade

FAKROs patenterede topSafe system sikrer bedst muligt mod indbrud via ovenlysvinduet. Takket være ekstra stærke hængsler og låse, er det ikke muligt at tvinge sig let adgang gennem vinduet udefra. Systemet er standard på alle vores standard ovenlysvinduer markedsført i Danmark.

Det innovative system of specielt formede og monterede beslag gør det meget svært at tvinge sig adgang via ovenlysvinduets ramme. Denne løsning er mange gange stærkere end den tidligere udviklede løsning.

 

Listwa

 

Ekstra metaldele gør et indbrud med brug af et brækjern langt mere besværligt.

 

Elementy ryglujące

 

Ekstra forstærket struktur og låsedele.

 

Bezpieczeństwo użytkowania

Ovenlysvinduer skal være med til at sikre en effektiv beskyttelse mod potentielle indbrud i boligen. FAKROs vinduer er specielt designet med henblik på dette og giver en følelse af passiv sikkerhed til beboerne.

topSafe systemet benyttet i sammenhæng med hærdet glas gør sit til at sikre mod indbrud som følge af at vinduet forsøges brækket op eller trampet ind i rummet. 

Den høje sikkerhed som det samlede FAKRO ovenlysvindue giver brugeren betyder, at FAKRO kan indfri de skrappe sikkerhedskrav i Klasse III - EN13049.